islami hassasiyet
Perşembe, Aralık 29, 2005
  [islami-hassasiyet] Kimlik Sorgulama
Kısaca sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.
Okumadığınız takdirde  ileride zor durumda kalabilirsiniz.
BİR  BİREYDEN YOLA ÇIKARAK TÜM AİLE BİREYLERİ NASIL BULUNUR
( NÜFUS CÜZDANLARINDA HATA MI VAR ? )
 
Sıradan bir  kimse yalnızca sizden yola çıkarak ailenizin tüm bireylerinin kişisel bilgilerine,  hayatta olmayanların kine dahi yasal yollar  çerçevesinde  çok basit şekilde  ulaşabilir desem belki inanmayacaksınız. Yada size  dedenizin babasının, annesinin adını sorsam cevap veremeyeceksiniz hele bu insanların TC Kimlik Numarasını sorsam hiç cevap veremeyeceksiniz. Bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuzda elinize çok ilginç bilgiler geçerek rahatlıkla ailenizin soy ağacını çıkarabileceksiniz. Belki de yeni akrabaların farkına varırken aynı zamanda bir erkeğin, bir kızın nüfusta bekar olup olmadığını, bu kimsenin çocuğu olup olmadığını dahi rahatça öğrenebileceksiniz. Belki şunu diyebilirsiniz bir yabancı kimse, yasal yolla ailemin bilgilerine ulaşsa ne olur? Özellikle kimliğinin açığa çıkmasını istemeyen bir çok insanı bu konu rahatsız eder, yalnızca kişi hakkında bilgi sahibi değil tüm aile bireyleri hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz. Eğer ki buradaki veriler insanların aleyhine kullanırsa bir çok sorunu meydana getirecektir. Bahsettiğim verilere ulaşmak için Nüfus Müdürlüğünün tckimlik.nvi.gov.tr  sitesindeki mantık  hatasını kullanacağız.
 
Öncelikle TC Kimlik Numarasını öğrendiğimiz tckimlik.nvi.gov.tr sitesine giriyoruz. Gelen pencereden  T.C. Kimlik No Sorgulama mönüsünü tıkladığımızda karşımıza aşağıdaki  forum gelecektir.
T.C. Kimlik No Sorgulama Bilgileri
İl:
İlçe:
Adı:
Soyadı:
 
 
 Lütfen sağ veya sol sorgulama alanlarından yalnız birini kullanarak işleme devam ediniz. 
 
 
Cilt No:
Aile Sıra No:
Birey Sıra No:
 
Baba Adı:
Anne Adı:
Doğum Yılı:
Cinsiyeti:
 
 
Nüfus Müdürlüğünün sitesine girip  yukarıdaki formu doldurup  T.C. Kimlik No Sorgula seçeneğini tıkladığımızda karşımıza aşağıdakine benzer şekilde bir ekran gelecektir. Buradaki veriler rast gele verilmiştir.
 
 
 

____________________________________________________________________________
İnternete yüksek hızla bağlanmak isteyenler için en etkin çözüm : Mynet Erişim ADSL
 




<< Home

ARCHIVES
Kasım 2005 / Aralık 2005 / Ocak 2006 / Şubat 2006 / Mart 2006 / Nisan 2006 / Mayıs 2006 / Haziran 2006 /


Powered by Blogger